sakaya.gifWorld Sake Imports Sake Tasting at Sakaya

World Sake Tasting

Where: SAKAYA
Event Description: Dewazakura Omachi Ginjo

SAKAYA
324 E. 9th Street (btwn 1st & 2nd Ave.)
NYC 10003
212.505.7253 (SAKE)
www.sakayanyc.com